nieuws

Uitspraak zaak Heineken versus Kooistra 28 juni

Café

De rechtbank in Amsterdam doet op maandag 28 juni uitspraak of Heineken drie Amsterdamse tophorecazaken van Sjoerd Kooistra mag ontruimen. Het gaat om Grand Café Heineken Hoek op het Leidseplein, Three Sisters op het Rembrandtplein en om de homokroeg Soho in de Reguliersdwarsstraat.

Uitspraak zaak Heineken versus Kooistra 28 juni

Dit laat Heineken-woordvoerder Hans Sjouke Koopal weten aan Missethoreca.nl.

Maandag 14 juni troffen de horecagrootheid Sjoerd Kooistra en bierbrouwer Heineken elkaar wederom voor de rechter. Het juridische conflict tussen beiden lijkt verder te escaleren met de dreigende sluiting van de drie Amsterdamse zaken.

De brouwer heeft inmiddels al vier Kooistra-kroegen in Amsterdam op slot gedaan. Het gaat om April, Exit, Dante en Three Sisters/NY Steakhouse. En op 10 juni kreeg Heineken van de rechter toestemming om café Om Ko in Muiden te ontruimen.

Dit café uit de Top 100 van Misset Horeca is echter nog gewoon open. ‘We hebben de toestemming om te ontruimen. Maar er geldt een betalingstermijn van twee weken. We wachten af tot eind juni en gaan ons dan verder beramen,’ aldus de Heineken zegsman.

Reageer op dit artikel