nieuws

Van Asten afwezig bij NK Barista

Café

Regerend koffiekampioen Rose van Asten neemt niet deel aan het Dutch Barista Championship 2007. Van Asten wordt gezien als Nederlandse beste espressomaker van dit moment en behaalde vorig jaar tijdens het WK een plek bij de eerste tien.

Van Asten afwezig bij NK Barista

Maandag 23 april vindt het NK plaats in de Central Studios in Utrecht. Gelijktijdig wordt het NK Latte Art afgewerkt. Op de deelnemerslijst van het baristakampioenschap ontbreekt Rose van Asten. Vorig jaar won zij de titel afgetekend.

Het bedrijf waarvoor Van Asten werkt, Café de Blonde Pater in Nijmegen, is met twee deelnemers vertegenwoordigd in de finale; Liesbeth Sleijter en Liane van de Braak. Vorig jaar werd Sleijter tweede, waardoor ze zich één van de favorieten voor de titel van 2007 mag noemen.

Tip:

Volg gratis onze online Barista-workshop

Reageer op dit artikel