nieuws

Van der Grinten waarschuwt voor lege disco’s

Café

Directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) waarschuwt clubs en discotheken voor een leegloop komende zomer. Alleen voor clubs die creatief zijn en nieuwe ideeën lanceren ziet hij het rooskleurig in.

Van der Grinten waarschuwt voor lege disco’s

Volgens Van der Grinten worden het zware tijden voor clubs en discotheken komende zomer vanwege concurrentie van feesten en strandhoreca. Clubeigenaren moeten zich schrap zetten en alle zeilen bijzetten om te overleven, staat te lezen op de site van KHN.

‘Jongeren leven steeds sneller, maar hebben ook steeds meer behoefte aan het ontmoeten van nieuwe mensen. Het is een beleving. De horecaondernemer heeft de taak om te kijken hoe hij dit gaat invullen. Concepten moeten ook steeds sneller zijn, maar wel herkenbaar blijven voor de bezoekers’, aldus Van der Grinten.