nieuws

Virtueel café voor vragen over pensioen

Café

Pensioenfonds Horeca & Catering is een virtuele kroeg gestart waar werknemers in de horeca en catering vragen kunnen stellen over hun pensioen. In PensioenCafe.nl worden werknemers in de horeca en catering op een spannende manier verleid om bij hun inkomen voor later stil te staan.

Virtueel café voor vragen over pensioen

Dat laat het Pensioenfonds Horeca & Catering weten. Met de campagne ‘Vraag ons de kleren van het lijf’ legt het pensioenfonds werknemers in de horeca en catering op een aantrekkelijke manier uit hoe het zit met hun pensioen.

Daarbij horen zij wat ze zelf aan hun pensioen kunnen doen, en wanneer dat kan. ‘Vraag ons de kleren van het lijf’ is te zien op www.pensioencafe.nl. Op de site vinden werknemers er onder andere video’s met uitleg over hun pensioen, kunnen ze hun netto pensioen uitrekenen en meepraten over actuele pensioenonderwerpen.

De lancering van de campagne valt samen met het bekend worden dat Pensioenfonds Horeca & Catering onder de minimale dekkingsgraad van 105 procent is uitgekomen. Uit een overzicht van Het Financieele Dagblad blijkt dat het pensioenfonds op 31 december 2011 op exact 100 procent stond. Daarmee behoort het overigens tot de minst slechte grote pensioenfondsen van dit moment.

Reageer op dit artikel