nieuws

XtraCold: van gamecafé naar sportcafé

Café

De Heineken XtraCold Ice Bar in Amsterdam staat vanaf 11 januari in het thema van sport. Sporthelden zijn vereeuwigd in 900 kilo wegende ijssculpturen, waarin door henzelf gedragen sportkleding is gevroren. Tot eind november was de ijsbar een gamecafé.

XtraCold: van gamecafé naar sportcafé

De Playsations hebben intussen plaatsgemaakt voor allerhande sportartikelen, al dan niet ingevroren.

Volgens directeur Marcel Kes verandert het ijsthema van het XtraCold Ice Café tenminste tweemaal per jaar.

Voetbalveteraan Frank de Boer, K1-grootheid Peter Aerts en voormalig wereldkampioen allround schaatsen Hein Vergeer hebben hun medewerking verleend door model te staan voor de ijsbeelden en door kleding en andere attributen af te staan.

Zie ook:

Reageer op dit artikel