nieuws

Zelfmoord Puttense horecaman Heino Heiwegen

Café

Eigenaar Heino Heiwegen van grand café Het Trefpunt in Putten heeft zelfmoord gepleegd. Heiwegen maakte van Het Trefpunt een van de best draaiende horecazaken van Putten en nam onlangs Sauna Drôme over.

Zelfmoord Puttense horecaman Heino Heiwegen

Volgens de lokale media DePuttenaar.nl heeft Heiwegen zich in de nacht van donderdag op vrijdag van zijn leven beroofd.

Heiwegen stond in Putten bekend als succesvol horecaondernemer. Hij maakt van grand café Het Trefpunt een goed draaiende zaak, volgens de lokale één van de beste horecabedrijven van Putten.

Daarnaast nam hij enkele weken geleden nog Sauna Drôme in Putten over. Ook was Heiwegen voorloper bij de organisatie van Koninginnedag en andere evenementen. Verder verzorgde hij het management van een bekend kickboxteam met onder andere de Nederlandse topper Ernesto Hoost in de gelederen.

Heino Heiwegen is slechts 35 jaar geworden.

Reageer op dit artikel