nieuws

Arnhemse cafés in nieuw kroegenboek

Café

De ruim honderd cafés in Arnhem moeten worden gebundeld in een boek. Zeven ondernemers gaan ze allemaal fotograferen, filmen en beschrijven en daarna samenbrengen in het nieuwe Arnhemse Kroegenboek, dat zowel een papieren als een online versie krijgt.

Arnhemse cafés in nieuw kroegenboek

De komst van het Arnhemse Kroegenboek wordt door De Gelderlander gemeld op de eigen website. De zeven initiatiefnemers, allen zelfstandige ondernemers, gaan de meer dan 110 kroegen in Arnhem fotograferen, filmen en beschrijven.

De resultaten worden gebundeld in een boek, waarvan zowel een papieren als een online versie verschijnt. In het artikel zegt bedenker Brechje Hollaardt dat met de online editie weinig tot geen kosten zijn gemoeid. Voor de papieren uitgave wordt gezocht naar financiers.

De filmpjes die worden gemaakt, worden verspreid via een speciale website of een eigen Facebook-pagina. De video’s tonen de cafés op het moment dat ‘de gezelligheid van het beeld spat’.

Reageer op dit artikel