nieuws

Nieuwe Dikke Dries wil door met Heineken

Café

Jos de Winter van café Nieuwe Dikke Dries in Utrecht wil door met Heineken. Dat laat hij weten in een persverklaring naar aanleiding van het vonnis van de rechter in een kort geding, aangespannen door Heineken. ‘Uiteraard zullen we voldoen aan het vonnis, zodat er een basis is verder te praten met Heineken’, aldus De Winter.

Nieuwe Dikke Dries wil door met Heineken

De Winter wil constructief kijken naar de toekomst, laat hij weten. ‘We waren verbaasd over het kort geding, maar zijn nu zeer opgelucht dat Heineken niet mag overgaan tot een ontruiming. Uiteraard zullen we voldoen aan het vonnis, zodat er een basis is om verder te praten met Heineken’, aldus De Winter in een persverklaring.

De Utrechtse horecaondernemer schrijft dat zijn hart en ziel ligt in het bedrijf en dat hij zo snel mogelijk verder wil werken aan een oplossing. De Winter: ‘We hebben de afgelopen week contact gehad met Heineken, maar onze gedachten lagen te ver uit elkaar. We zijn blij met deze uitspraak en gaan opnieuw met Heineken om de tafel. Zakelijk een gezonde relatie en een nog gezonder rendement voor het horecabedrijf, waar beide partijen plezier van hebben is het doel.’

De Winter meldt dat hij verbaasd was dat Heineken volgens hem niet serieus wilde praten over de nieuwe richting van Nieuwe Dikke Dries. ‘Met een bedrijfsplan hebben we aan Heineken laten zien dat we graag met hem wilde samenwerken aan een nieuwe toekomst’, aldus De Winter.

De door Heineken aangespannen rechtszaak heeft grote indruk gemaakt, zo laat De Winter weten. ‘Nu heeft ons gezin meer rust en kan het feest van uitgaan in ons café weer vol doorgaan. Wij gaan dit weekend even bijkomen van alle commotie en lekker ontspannen’, besluit De Winter zijn persverklaring.

Heineken heeft laten weten tevreden te zijn met het vonnis. ‘De rechter heeft bepaald dat de huur- en leverantieachterstanden moeten worden betaald’, aldus de brouwer in een verklaring.

Reageer op dit artikel