nieuws

Slavante Maastricht op 3 in Terras Top 100 2013

Café

Het terras van Buitengoed Slavante in Maastricht staat in 2013 op nummer drie in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Dit is maandag 1 juli bekendgemaakt bij Restaurant Eemlust in Baarn. In de competitie van vorig jaar stond Slavante op nummer 19. Een verbetering van maar liefst 16 plaatsen.

Slavante Maastricht op 3 in Terras Top 100 2013

Grand-café Buitengoed Slavante staat dit jaar op nummer drie in de Terras Top 100 van Misset Horeca. In de ranglijst van 2012 nam Slavante de negentiende positie in. Een mooie verbetering voor het Buitengoed dat eigenlijk drie terrassen heeft: op de veranda zijn 30 zitplaatsen, het terras ervoor telt 90 stoelen en het terras van de Serre heeft nog eens zestig zitplaatsen.

Slavante ligt hoog op de helling van de Sint-Pietersberg in Maastricht. Maar deze mooie ligging geeft absoluut niet de doorslag in de Terras Top 100, een competitie die draait om het beste terras van Nederland.

Vakmanschap

De jury: ‘Het zou verleidelijk kunnen zijn om te teren op de locatie en het uitzicht waardoor er minder aandacht is voor vakmanschap. Gelukkig blijkt niets minder waar. Personeel is vriendelijk en gastvrij en voert haar werk met overduidelijk plezier uit.’

Omzet omhoog

Naast de menukaart, ligt bij Slavante op elke tafel ook een klein kaartje met snacksuggesties zoals bitterballen, olijven en kaas. ‘Vanaf het moment dat deze kaartjes op tafel liggen, schoot het aantal bestellingen van snacks omhoog,’ zegt eigenaar Cees van Stiphout.

Bij een notering in de top 10 beloofde Van Stiphout zijn team een trip naar Disneyland Parijs. Namens Misset Horeca wensen we ze veel plezier!

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 van 2013 powered by Lipton ice Tea.

Reageer op dit artikel