nieuws

Nieuwe Starbucks op Damrak Amsterdam

Café

Koffieketen Starbucks heeft een nieuwe locatie geopend in Amsterdam. Aan het Damrak is de 39ste vestigingen van de koffieformule in Nederland van start gegaan met 250 vierkante meter aan vloeroppervlak.

Nieuwe Starbucks op Damrak Amsterdam

De nieuwe Starbucks-winkel op het Damrak 80-81 zit in een voormalig bankgebouw in hartje stad. Het pand heeft een historische gevel, grote zuilen, een plafond op zes meter en een originele vloer. Gasten kunnen voor hun koffie terecht bij de donkere houten bar.

Starbucks heeft met verhuurder Bouwinvest Retail Fund een overeenkomst van tien jaar gesloten. Het Damrak verandert de komende jaren in het nieuwe visitekaartje van Amsterdam. De herinrichting is al begonnen met het Rode Loperproject.

Sinds 2007 heeft Starbucks in Nederland 39 vestigingen geopend. Recent is in het buitenland de eerste Starbucks in een trein van start gegaan.

Reageer op dit artikel