nieuws

Statiegeld op bedrijfskleding

Café

Statiegeld op bedrijfskleding, dat is nu mogelijk in de horeca. Via Horecahemden.nl kunnen oude hemden terug. Hiervoor krijg je als ondernemer tien euro korting op aanschaf van nieuwe blouses. Ook als het hemd vies of kapot is.

Statiegeld op bedrijfskleding

Horecahemden.nl accepteert blouses van alle merken. Voor elke ingeleverde blouse krijgt de horecaondernemer tien euro korting op de aanschafprijs van een nieuw hemd. Oude hemden kunnen gratis opgestuurd worden. Scheuren of vlekken zijn geen probleem.

Hans de Vries, initiatiefnemer van de statiegeld-hemden: ‘Met ons statiegeldsysteem zorgen we ervoor dat horecaondernemers zich geen zorgen meer hoeven te maken over uit de hand lopende kosten. Ze weten dat hun personeel goed verzorgd, professioneel en herkenbaar gekleed is. Een kledingstuk uit de eigen kledingkast aan is niet meer nodig. Als je een oude blouse opstuurt, kost een nieuwe 19,95 (ex btw).’

‘Iedereen weet hoe belangrijk het is dat horecapersoneel er netjes en professioneel uitziet. Niet alleen de kwaliteit van de onderneming wordt daarmee onderstreept, ook voor de medewerkers zelf is het belangrijk.’

Reageer op dit artikel