Muziekfestival Center Parcs De Eemhof

Muziekfestival Center Parcs De Eemhof

Een weekend genieten van muziek, maar zonder 's nachts afzien in een primitief tentje. Bezoekers van festival Where The Wild Things Are (WTWTA), dat van 7 tot en met 9 maart voor de tweede keer plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof, overnachten in de bungalows op het park in Zeewolde.

Naast een schoon bed, eigen keuken, badkamer, open haard, bankstellen en hier en daar zelfs een sauna aan huis, biedt een festival in een vakantiepark nog meer voordelen.

Feesten

Er worden feesten georganiseerd in het subtropisch zwemparadijs, op de bowlingbaan vindt een heus toernooi plaats, het café op het terrein wordt gebruikt voor een massale pubquiz en documentairefestival IDFA toont de beste muziekfilms in de bioscoop.

Bungalowpark

Acts als Franz Ferdinand, Savages, De Staat, Baskerville, Moderat, Trentemøller, Fitz & The Tantrums en Thomas Azier treden op in een grote tent en op een aantal kleinere locaties op het bungalowpark.

Flevoland

WTWTA biedt plek aan in totaal 3800 festivalgangers en duurt tot en met zondagnacht. Maandagochtend moeten de feestvierder het huisjespark in Flevoland weer overdragen aan de 'gewone' bezoekers.

Bron: ANP