nieuws

Formule Douwe Egberts Café ontvangt award

Café

Douwe Egberts Café is de beste formule in de categorie Shopper Horeca. Donderdag 26 juni werd de nummer 4 van vorig jaar beloond met een GfK Out of Home Formule Award en liet het in die categorie Bagels & Beans (2) en Délifrance (3) achter zich.

Formule Douwe Egberts Café ontvangt award

De GfK Out of Home Formule Awards zijn prijzen voor organisaties die goed scoren op zowel beleving & gastvrijheid als prijs & kwaliteit. Ook loyaliteit is volgens de organisatoren één van de beoordeelde factoren.

Bagels & Beans en Délifrance

De formules zijn beoordeeld op twintig aspecten door ruim 6000 gasten. In de categorie Shopper Horeca steeg Douwe Egberts Café van de vierde naar de eerste plaats.

De twee andere genomineerden waren Bagels & Beans (vorig jaar winnaar) en Délifrance, zij eindigden respectievelijk als tweede en derde.

Meerdere awards

Er werden donderdag 26 juni ook awards uitgereikt in de categorieën Fastservice (Plaza Food For All), On the move (winnaar BP), Catering (Hutten Catering) en Leisure (Toverland).

Bekijk hier een fotoreportage van het (Nationale Nederlanden) Douwe Egberts Café in Rotterdam, dat in februari 2013 de deuren opende.

Onder het artikel staat een video-interview met Stefan Swart van DE Café & Coffee Company.

Reageer op dit artikel