nieuws

Café serveert schoonmaakmiddel in plaats van water

Café

Een Belg is afgelopen weekend gewond geraakt toen hij in een eetcafé in de Vlaamse stad Gent een bijtend schoonmaakmiddel kreeg in plaats van het gevraagde glas water.

Café serveert schoonmaakmiddel in plaats van water

Dat meldt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

De 56-jarige man dronk het glas ‘water’ in het eetcafé in de Jan Breydelstraat in Gent nietsvermoedend leeg, waardoor zijn slokdarm en ingewanden ernstig beschadigd raakten. De gast verkeert niet in levensgevaar.

De Belgische justitie onderzoekt de zaak, maar denkt niet dat er sprake is van opzet. Volgens de eerste gegevens zou iemand van het personeel niet op de hoogte geweest zijn dat een fles spuitwater opgevuld werd met het bijtend product.

Reageer op dit artikel