nieuws

Derde vestiging Anne&Max in Amsterdam

Café

Het wordt een druk najaar voor Anne&Max. Naast de vestiging die geopend zal worden in Arnhem zal er ook een nieuwe vestiging komen in Amsterdam-West, naast de Hallen. Het is de derde vestiging van het Coffee&Freshfoodcafé in Amsterdam en het zal geleid worden door de franchisenemer Joost
van de Neut.

Derde vestiging Anne&Max in Amsterdam

 

Het concept zal zich vestigen in Kwintijn, een nieuw gebouw met woningen en winkels naast de Hallen.  Anne&Max wil een huiskamer in de stad zijn voor haar gasten en richt zich op ontbijt, koffie, lunch, high-tea en borrel. Er wordt gewerkt met, veelal biologische, verse en huisgemaakte producten die met veel zorg bereidt worden.

Huiskamer
De vestiging zal geleid worden door de Franchisenemer Joost van de Neut, een ervaren horecaman die vol enthousiasme deze vesting tot een succes zal maken. ‘Dit is een geweldige omgeving om een huiskamer in de stad te beginnen’ aldus Joost. ‘We hopen een goede aanvulling te worden op de Hallen met de bioscoop, de bibliotheek, de bijzondere winkels en natuurlijk de Foodhallen’. ‘Ik wil een plek creëren waar de buurtbewoners zich thuis voelen en dagelijks langs willen komen voor ontbijt, koffie, lunch of een glas wijn’.

Er zijn nu vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht en binnenkort ook in Arnhem en Amsterdam-West. Elk jaar groeit Anne&Max samen met lokale ondernemers gestaag verder. De formule wil groeien in de grote steden van Nederland en wil zich vestigen in authentieke (hoek) panden.

Reageer op dit artikel