Harbour Club Café opent deuren in Amsterdam

Harbour Club Café opent deuren in Amsterdam

The Harbour Club heeft begin december de deuren geopend van haar derde concept in Amsterdam: The Harbour Club Café.

Het wordt omschreven als een trendy restaurantconcept in het Olympisch Stadion waar gasten kunnen lunchen, borrelen, dineren en dansen.  Food, drinks en beats in een ‘laid back’ setting, dat is in een notendop waar The Harbour Club Café voor staat, een café met Chesterfield banken, muurschilderingen van Selwyn Senatori , ronde zitjes en medewerkers met Engelse bolhoedjes. De strak vormgegeven bar zorgt voor een intieme sfeer.

Dansen


The Harbour Club Café focust zich naast eten en drinken, ook op muziek.  'In The Harbour Club en The Harbour Club Kitchen wordt ook zeker gedanst, maar daar ligt er niet de nadruk op', aldus Mickey de Jong, zoon van eigenaar John de Jong en tevens manager. 'Bij The Harbour Club Café is het van donderdag tot en met zondag wel een vast onderdeel van de agenda. Rond 22.00 uur gaat het volume langzaam omhoog en worden de nummers ‘dansbaarder’. Wie er wanneer achter de draaitafels staat, wordt maandelijks aangekondigd via de social media kanalen van het restaurant.'

Private dining


Nieuw toegevoegd aan dit restaurant is The Big Boys Room. Een private dining room voor 35 personen, maar één die zo exclusief is dat de heren er weinig over kunnen en mogen zeggen. Net als bij The Harbour Club en The Harbour Club Kitchen vormen de ‘signature dishes’ de basis van de kaart. Een uitgebreide menukaart bestaande uit vis- en vleesgerechten, maar wel met een knipoog naar de Aziatische keuken. De bereidingen zijn eenvoudig en puur dankzij de open Josper Grill.