nieuws

Macarons, bonbons en koffie met Duo Penotti

Café

Het eerste Duo Penotti flagship store opent op 19 maart zijn deuren. Aan het Rokin in Amsterdam worden in de winkel allerlei verkocht die met Duo Penotti zijn bereid, zoals macarons, bonbons en koffie, maar ook muffins, wafels, softijs en milkshakes.

Macarons, bonbons en koffie met Duo Penotti

Het concept van de flagship store is een samenwerking tussen Peeters Produkten, het bedrijf achter Duo Penotti, en Kiro Beheer, dat jarenlange ervaring heeft in horeca en retail en in het centrum van Amsterdam inmiddels meer dan twintig ondernemingen met ruim tweehonderd medewerkers heeft. Het concept van de flagship store is bedacht door Roberto Fava, die eerder de  concepten voor Ice Bakery en Bakery Cafe ontwikkelde.

Duo Penotti dat sinds 1987 bestaat is uitgegroeid tot een merk dat inmiddels in meer dan 40 landen over de hele wereld verkrijgbaar is. De vestiging aan het Rokin is ruim 100 vierkante meter groot.

Reageer op dit artikel