nieuws

Tweede editie Hertog Jan Grand Prestige Dag

Café 682

Bierbrouwerij Hertog Jan organiseert zaterdag 25 november haar tweede Grand Prestige Dag. Op die dag zal de brouwerij in het Limburgse Arcen geopend zijn voor publiek. Het programma bestaat onder meer uit een gratis bierbrouwerijbezoek en een workshop van biersommelier Fiona de Lange

Tweede editie Hertog Jan Grand Prestige Dag

De tweede editie van de Hertog Jan Grand Prestige Dag vindt plaats op zaterdag 25 november. Plaats van handeling is uiteraard de Hertog Jan brouwerij in Arcen. Op deze dag wordt het bestaan van het kroonjuweel van de Limburgse brouwer uitgebreid gevierd.

Exclusieve Grand Prestige eenmalig te koop

De bierbrouwerij is die dag vrijelijk toegankelijk. Daarnaast zijn de exclusieve flessen uit 2010 en 2011 te koop. Slechts één dag per jaar zijn deze speciale flessen uit de kelder van Hertog Jan verkrijgbaar.

Lees ook: Grand Prestige beste bier van Limburg

Gepersonaliseerde etiketten

Hertog Jan Grand PrestigeOver het gehele terrein zijn verschillende activiteiten voor bierliefhebbers. Van het laten graveren van een glas, tot het maken van gepersonaliseerde etiketten voor flessen.

Lees ook: Vatgerijpt valt in de prijzen

Portachtige smaken

Meesterbrouwer Gerard van den Broek is trots. ‘De Grand Prestige is één van de weinige bieren die langer gerijpt kan worden. Vanaf twee jaar na bottelen gaat het bier evolueren naar een portachtige, complexe smaak en geur.’

Reageer op dit artikel