nieuws

Huppel The Pub op 2 in Café Top 100 2017

Café 1689

Het Haagse Huppel the Pub is maandagavond 6 november gehuldigd als de nieuwe nummer 2 van de Café Top 100 2017. Volgens de jury laten ondernemers Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam perfect zien hoe je een bruincafé toekomstbestendig maakt.

Huppel The Pub op 2 in Café Top 100 2017
Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam. (Foto's: Michel Zoeter)

Een verborgen parel in het Haagse hofkwartier; beter kan Huppel The Pub niet omschreven worden. Het zorgt ervoor dat ondernemers Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam een welverdiende tweede plek weten te veroveren in de Café Top 100 2017.

Bruincafé als modern concept

Het vakjurylid dat hoorde dat de hoofdjury een derde ronde-bezoek ging afleggen bij de Huppel in Den Haag, knikte tevreden. ‘Dat is meer dan terecht. Wat een ont-zet-tend gave zaak is dat! Huppel The Pub geeft aan dat het bruincafé geen achterhaald fenomeen is, maar een modern concept kan zijn waar toekomst in zit.’

Succes op eigen manier

Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam namen in 2007 Huppel The Pub over, na er jaren gewerkt te hebben. Na jaren van kleine en grotere aanpassingen staat er nu een concept waar ze zich volledig in kunnen vinden. Een bruincafé anno nu. Op 60 vierkante meter vloeroppervlak kunnen gasten onder meer kiezen uit 150 soorten whisky’s en 60 speciaalbieren.

In de afgelopen 10 jaar tijd hebben de twee het niet alleen, beetje bij beetje, uitgebouwd tot een top-onderneming. Het staat ook heel dicht bij henzelf. Eline zei onlangs in een interview met Misset Horeca: ‘We doen niet aan een concept, maar we weten precies wat we willen en hoe we dat moeten realiseren.’ En dat merkt de jury ook op.

Klinkende cijfers

‘De Huppel’ zoals Jeroen en Eline het op rails gezet hebben, is een succes. Niet alleen een druk en populair café; een blik in de boeken Huppel the Publeert ook dat hier klinkende cijfers overlegd kunnen worden. Dit alles maakt dat het duo hier iets heel goed doet, met iets waar ze 100 procent achter staan. Dit is wie Jeroen en Eline zijn, dit is wat ze doen en daar zijn ze ongelooflijk goed in.

Ondernemen op een manier waar je zelf achter staat is heus niet uniek in het horecalandschap. Maar het plezier dat we hier aantreffen, is overweldigend. En zo leuk als ze bij Huppel The Pub hun eigen zaak vinden, dat is gewoon jaloersmakend.

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten…

Reageer op dit artikel