nieuws

Terras Bootcamp stoomt ondernemer en werknemer klaar voor nieuwe seizoen

Café 3298

De Misset Horeca Terras Bootcamp vindt 12 maart plaats in Breda. Gevestigde namen uit de branche werken mee aan sessies die voor zowel ondernemers als werknemers leerzaam zijn.

Terras Bootcamp stoomt ondernemer en werknemer klaar voor nieuwe seizoen

De Misset Horeca Terras Bootcamp 2018 vindt maandag 12 maart plaats in het Inspirium in Breda. Een dag lang kunnen zowel ondernemers als werknemers zich via diverse sessies voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen.

Schrijf je hier in voor de Terras Bootcamp 2018

Terras Bootcamp: de sessies

Van bier en koffie tot efficiency, gastbeleving en foodpairing. In diverse sessies zullen experts deelnemers meenemen naar het terras. Welke bieren kun je de komende zomer het beste inzetten? Welk eten past daarbij? Hoe creëer je die optimale gastbeleving?

Bekijk hier het volledige programma van de Terras Bootcamp 2018

Bekijk hier de foto’s van de Bootcamp 2017

Terras BootcampSessies voor ondernemer en werknemer

Onder meer biersommelier Ivo Thijssen, koffieschoolhouder Joost Leopold, spreker, columnist en motivator Wouter Verkerk (als dagvoorzitter) en Arvid Bergström zullen sessies verzorgen waarbij zowel de ondernemer als de werknemer zijn of haar licht kan opsteken.

Bekijk hier de sessie van de Bootcamp 2017 over bier

Reageer op dit artikel