nieuws

Vitaly Alekseyev – The Duchess – maakt beste Negroni

Café 841

Vitaly Alekseyev maakt de beste Negroni van Nederland. Tijdens de finale van de ‘Nederlandse Red Hand’ – op de Perfect Serve Barshow- kwam de cocktail van de bartender van The Duchess als beste naar voren.

Vitaly Alekseyev – The Duchess – maakt beste Negroni

De afgelopen maanden heeft drankenproducent Campari gezocht naar de Nederlandse Red Hand, de maker van de meest perfecte Negroni van het land. Tientallen bartenders zijn in die periode bezocht tijdens mystery visits en daar zijn vijf finalisten uit geselecteerd. Tijdens de Perfect Serve Barshow 2018 bleek de Negroni Rossonova van Vitaly Alekseyev, tijdens een blind tasting,  de onbetwiste winnaar.

‘Beste Negroni van het land’

‘Rossonova is een ode aan Giacomo Casanova, de bekende Italiaanse auteur en avonturier. Maar vooral een charmeur die met zijn charme een meester was in het vinden, ontmoeten, aantrekken en verleiden van de mooiste vrouwen’, aldus Alekseyev. ‘Deze Rossonova heeft, evenals het de complexe persoonlijkheid van Casanova, meerdere gezichten.’

Alekseyev wint een geheel verzorgde reis naar Milaan en zal hierbij onder andere een bezoek brengen aan het Campari museum.

Reageer op dit artikel