nieuws

Inschrijving Terras Top 100 sluit eind maart

Café 804

Inschrijving Terras Top 100 sluit eind maart

Bedrijven die zich willen inschrijven voor de Terras Top 100 2019 hebben daar nog twee weken de tijd voor. De inschrijfdatum sluit 1 april, dan gaan mystery visitors and vakjuryleden op pad. In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan mystery visitors én vakjuryleden gelijktijdig hun bezoeken uitvoeren.

De Terras Top 100 2019 staat in de startblokken. Dinsdag 12 maart zijn de bijna 40 juryleden een halve dag lang bijeengekomen om de nieuwe rapporten voor de komende editie door te nemen. Tijdens deze zogeheten ‘ijkingssessies’ werden alle vragen van de aangescherpte lijsten stuk voor stuk doorgenomen en vanaf 1 april gaat de jury op pad.

Bedrijven die zich willen inschrijven voor de Terras Top 100 hebben daarom nog iets meer dan twee weken om dit te doen. Zowel mystery visitors áls de vakjury van tussen 1 april en 29 mei op pad om alle bedrijven te bezoeken.

Aanpassing Terras Top 100 2019

En dat is meteen een noviteit in de Terras Top 100. Voor het eerst zullen beide juryrondes gelijktijdig plaatsvinden. Álle bedrijven die zich ingeschreven hebben krijgen tussen 1 april en 29 mei bezoek van zowel mystery vistitors en vakjuryleden. Na 29 mei worden alle rapporten opgemaakt en rolt er een score uit die als volgt is samengesteld: de vakjurybeoordeling telt voor 70 procent mee, de mystery visit voor 30 procent.

Terras Top 100 2018, 't Gerecht

Dinsdag 11 juni krijgen alle deelnemers bericht of ze dit jaar wel of niet in de lijst staan. Degene die wel in de lijst staan krijgen direct ook een uitnodiging voor het Terras Top 100-evenement op maandag 8 juli. Dat vindt plaats bij de winnaar van 2018, ’t Gerecht in Heerenveen. Op dat event worden naast de top-100 ook de Publieksprijs, Provinciewinnaars en de Parel bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel