nieuws

Robert ten Brink nieuwe eigenaar van café Heuvel in Amsterdam

Café 11739

Televisiepresentator Robert ten Brink wordt de nieuwe eigenaar van het Amsterdamse Café Heuvel. Het blijkt echter geen carrièreswitch voor Dr. Love.

Robert ten Brink nieuwe eigenaar van café Heuvel in Amsterdam

Samen met een goede vriend heeft hij het café overgenomen. Robert ten Brink heeft geen plannen om op zijn vrije dagen zelf achter de tap te gaan staan. Hij ziet het als een hobby en een goede investering. Het betreft een nog écht bruin café – waar tot grote tevredenheid van de vaste gasten – al  jaren niets is gedaan aan het interieur.

Over Café Heuvel

Café Heuvel wordt door de website van iamsterdam.com als volgt omschreven: ‘Voor het oer-Amsterdamse gevoel, ga je naar Café Heuvel op de Prinsengracht. Het kleine hoekcafé met  terras is een van de oudste cafés van de stad. Dat zie je ook als je binnenkomt; niet alleen aan het interieur, waar sinds jaar en dag niks meer aan gedaan is, maar ook aan de vergeelde foto’s aan de muur en teksten als: ‘gratis klontjes voor uw paard.’ Aan de bar zitten de echte stamgasten vanaf vier uur ’s middags lief en leed met elkaar te delen, van straatveger tot bankdirecteur.’

Reageer op dit artikel