Take-away wintersportbar Heidi's geopend

Take-away wintersportbar Heidi's geopend
Fotocredits: Jip Broeks

We kunnen niet op skivakantie, maar om toch het wintersportgevoel vast te houden, is nu wintersportbar Heidi's geopend.  Aan de Amstel in Amsterdam kunnen wintersportliefhebbers terecht voor hun halve liter witbier, kreppes und strudel.

'Om het gemis van de wintersportvakantie te verzachten en toch enigszins op te vullen, zijn we op het idee gekomen om een wintersport bar te openen. Niet in de Alpen, maar aan onze mooie Amstel. Ik moet toegeven ik kan ook niet zo goed snowboarden maar wel heel goed kan après-skiën. Dat kleine beetje plezier kan nu iedereen aan de Amstel krijgen',  aldus de initiatiefnemers.

Kreppes und strudel

Dé signature dish van Heid's is kreppes met gezouten boter, karamel met (biologische) cookie crumble van Farm Brothers. Ook zijn er chocolade kreppes, met Tony Chocoloney saus. Gasten die in een foute wintersport outfit komen, krijgen gratis kreppes. Heidi’s Wintersportbar is elke week van woensdag tot zondag geopend van 12.00 tot 20.00. Uiteraard worden alle regels van de RIVM gehandhaafd en zijn er op de grond vlakken getekend waardoor mensen zelf de 1.5 m kunnen aanhouden.