Roosendaalse horecazaken organiseren tweede Bier (H)op Tafel

Roosendaalse horecazaken organiseren tweede Bier (H)op Tafel

Het Wapen van Roosendaal en Café Zalen Donkenhof organiseren voor een tweede keer hun interactieve talkshow Bier (H)op Tafel. De combinatie van een voortdurende lockdown en het succes van de eerste editie, deed de ondernemers besluiten een tweede editie te doen, zondag 23 januari.

De interactieve talkshow vind plaats volgens beproefd concept. Presentator Koen Schoenmakers ontvangt met ondernemers Maaike en Maurice weer diverse interessante gasten om te praten over bier en spijs.

Tijdens uitzending zullen zes bieren geproefd worden en vijf gerechten. Bekijk hieronder een impressie van de eerste show, in januari van vorig jaar.

Boxen ophalen in Roosendaal

De boxen kunnen op 23 januari opgehaald worden bij Het Wapen van Roosendaal of bij Café Zalen Donkenhof. In de box zitten de zes bieren en de vijf gerechten met een duidelijke beschrijving van het programma en de eventuele bereiding van de gerechten.

Tijdens de interactieve biertalkshow kunnen deelnemers dus mee proeven, reageren of live vragen stellen. Bier (H)op Tafel vindt plaats op 23 januari tussen 15.00 en 17.00.

Een box voor twee personen kost €75 en is te bestellen via Het Wapen van Roosendaal.