Bentley Bar veilt complete inventaris wegens grootschalige verbouwing 

Bentley Bar veilt complete inventaris wegens grootschalige verbouwing 

De Bentley Bar en het Witte Huis, onderdeel van de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee, ondergaan een ingrijpende verbouwing. Om die reden wordt de complete horeca- en restaurantinventaris van deze exclusieve ruimtes geveild via het online platform van BVA Auctions.

De Bentley Bar heeft een klassieke inrichting en exclusieve uitstraling: luxe chesterfieldbanken, sfeervolle siergordijnen en zitjes bij de openhaard.

De inventaris van het Witte huis, waar vele Raden van Bestuur en zelfs de Chinese president hebben vergaderd zal ook worden geveild. Denk hierbij aan lambriseringen en zelfs een volledige kastenwand met witmarmeren openhaard.

Klassiek meubilair en horeca inventaris

Onder meer de complete bar, een combi steamer, een complete wasstraat (keuken), een George Sterk Vleugel, zonneschermen, klassieke openslaande deuren, chesterfieldbanken, luxe fauteuils, terrasmeubilair, terrasheaters, decoratie en servies verschijnen onder de digitale hamer. Bekijk hier alle 894 kavels van deze veiling.

Hotels van Oranje

Eind 2021 veilde BVA Auctions al met groot succes de inboedel van het Beach Hotel, Restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod, alle drie ook onderdeel van de Hotels van Oranje. De Bentley Bar is de vierde horecagelegenheid van de Hotels van Oranje die wegens verbouwing de volledige inboedel in een online veiling aanbiedt.

Over de veiling

De online veiling van de inboedel van de Bentley Bar en het Witte Huis is op dit moment geopend voor biedingen. Op dinsdag 15 februari 2022 sluit de veiling om 18:30 uur. Op maandag 14 februari 2022 is er van 10:00 tot 14:00 een kijkdag. Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 24, 2202 GV in Noordwijk.