artikel

Nieuwe vakwedstrijd: Bedrijfsrestaurant van het Jaar

Catering

De organisatie van de Misset Catering Awards is full swing. De jury’s zijn samengesteld en de aanmeldingen worden verwerkt. Medio oktober wordt bekend wie de prestigieuze Awards in de wacht slepen. De inschrijvingstermijn is verlengd, u kunt zich nu nog inschrijven tot en met 15 juni! Doe dat nu snel en lees direct uit welke professionals de jury’s bestaan.

catering awardsEr zijn awards te winnen in twee categorieën: voor de grote bedrijfsrestaurants (meer dan vijf personeelsleden) en voor de kleine bedrijfsrestaurants (minder dan vijf personeelsleden). Kandidaten kunnen zich aanmelden via onderstaande inschrijfformulieren.

» Inschrijfformulier Bedrijfsrestaurant met meer dan 5 medewerkers (worddocument)

» Inschrijfformulier Bedrijfsrestaurant met minder dan 5 medewerkers (worddocument)

» Inschrijfformulier Partycatering (worddocument)

» Inschrijfformulier Productintroductie van het Jaar (worddocument)

De inzending kan digitaal of per post worden verstuurd. Foto’s, menu’s, informatie over themaweken, gasttevredenheidsonderzoeken, websites, filmpjes, alle informatie is welkom voor een compleet beeld. Een onafhankelijke jury zal een selectie maken uit de inzendingen: zes restaurants zullen worden genomineerd; drie ‘grote’ en drie ‘kleine’ bedrijfsrestaurants. De wedstrijd staat open voor contractcateraars en cateringlocaties in eigen beheer.

De vijf restaurants zullen bezocht worden door de jury. Gelet wordt op: service, inrichting en ambiance, assortiment, prijsstelling, hygiëne, marketing en personeelsbeleid. De jury voert een gesprek met de cateringmanager over zijn personeels-, marketing- en assortimentsbeleid. Ook de opdrachtgever, de facilitymanager, zal gevraagd worden om zijn mening en waardering. Er wordt een kijkje genomen voor en achter de schermen van de locatie. In de septembereditie van Misset Catering worden de zes genomineerde restaurants voorgesteld. Tijdens een speciale feestelijke avond dit najaar, waarbij de zes cateringmanagers en een afvaardiging van hun teams zullen worden uitgenodigd, worden de winnaars bekendgemaakt.

Ondersteuning

De Veneca, de Vereniging van Nederlandse Contractcateraars, ondersteunt de wedstrijd. De vereniging zal haar leden oproepen om aan de wedstrijd deel te nemen. Bedrijfsrestaurants groeien in toenemende mate uit tot gastvrijheidsconcepten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de cultuur van het gastbedrijf en aan de vitaliteit van hun werknemers. Met een goed bedrijfsrestaurant kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie.

Catering Award voor: Partycateraar van het jaar.

Welke partycateraar gaat met de titel Partycateraar van het Jaar naar huis? En krijgt de Misset Catering Award overhandigd? Partycateraars roepen we om mee te dingen naar deze prestigieuze onderscheiding. Een onafhankelijke jury buigt zich over de inzendingen. Uit de inzendingen zullen drie kandidaten worden geselecteerd die persoonlijk worden bezocht. Er wordt gelet op creativiteit, vakmanschap, visie en personeelsbeleid. De drie genomineerden worden voorgesteld in de speciale septembereditie van Misset Catering en op de website.

Speciale Catering Awards voor: Productintroductie van het jaar.

Aan leveranciers en fabrikanten wordt gevraagd hun productintroducties uit het jaar 2006/2007 voor te dragen voor de speciale Misset Catering Award: Productintroductie van het Jaar. Aan het beroepsveld – de grote contractcateraars – zal worden gevraagd welk nieuw product de meeste toegevoegde waarde heeft opgeleverd. Er zijn onderscheidingen te winnen in drie productcategorieën: food, dranken en non-food.

Reageer op dit artikel