artikel

Foodlab verwent alle zintuigen

Catering

Foodlab biedt een innovatief partycatering concept. Een combinatie van live cooking met verse ingrediënten, kruiden en de zorgvuldige bereiding door topkoks. ‘Alle zintuigen worden verwend’, aldus de cateraar.

Foodlab verwent alle zintuigen

‘Door onze creatieve partycatering wordt elk evenement een pure belevenis.’ Foodlab won eerder de ‘CoolBrand award’ als innovatieve cateraar.

Alle culinaire evenementen georganiseerd door Foodlab, zijn ‘custom made’. Dat betekent afgestemd op de klant, de vraag en de situatie. De cateraar gaat voor: ‘Top quality food, een stijlvolle aankleding, een verfrissende bediening en een sfeervolle ambiance.‘

Foodlab laat weten dat gerechten van topkwaliteit niet altijd op kristallen schaaltjes gepresenteerd hoeven te worden. Originaliteit is belangrijk en verhoogt het effect van uw feest of evenement, aldus Foodlab. ‘En dat is zo op alle niveaus. Kiest u voor deli-bites, fingerfood of culinary streetfood? Foodlab zorgt voor een ontspannen totaalervaring tijdens uw bedrijfsevenement. Informatie vindt u op www.foodlab.nl