artikel

Meer regels voor partycateraars?

Catering

In een interview met Misset Catering laat Renske Bos van Bos&Bos Catering in Groningen weten dat er jaarlijks heel veel cateraars bijkomen. De groep rommelaars zou wel eens erg groot kunnen zijn, oppert ze.

Meer regels voor partycateraars?

Ten onrechte denken veel ondernemers dat partycatering mega lucratief is, maar het is een vechtmarkt en voor veel opdrachtgevers een sluitpost, zegt Bos. Ze wil dat erkende cateraars zich meer gaan profileren en ook duidelijk maken welke mooie dingen je met partycatering allemaal kunt doen en bereiken.

Zou daarnaast de regelgeving voor partycatering uitgebreid moeten worden zodat alleen erkende cateraars feesten mogen verzorgen? Daarnaast strengere controles op het gebied van voedselveiligheid? Zijn dat maatregelen die hout snijden of denkt u: laat de vrije markt gewoon zijn werk doen?

Reageer hieronder op de steling

Reageer op dit artikel