artikel

Hutten aan het werk in Scheepvaart en Transport College

Catering

Hutten Business Catering is de huiscateraar van het nieuwe Scheepvaart en Transport College (STC) in Rotterdam. Beide partijen zijn een overeenkomst aangegaan voor vijf jaar, met een optie voor nog eens vijf jaar. De cateraar verwacht jaarlijks ongeveer 1,2 miljoen euro om te zetten.

In het gebouw komen alle opleidingen op het gebied van havens, logistiek, wegtransport, binnenvaart, zeevaart, procesindustrie, zeevisvaart, baggerbedrijf en scheepsbouw onder één dak.

Hutten exploiteert een studentenrestaurant met zeshonderd plaatsen, een docentenrestaurant met 250 plaatsen, een congrescentrum met driehonderd plaatsen en grand café Maritiem met tachtig plaatsen. De Veghelse cateraar begint haar activiteiten op maandag 15 augustus.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel