artikel

Oscars

Catering

Toen ik twee jaar geleden, na een ‘sabattical’ van vijf jaar, terugkeerde bij Reed Business, was één van de eerste vragen die ik stelde ‘Waar zijn de Misset Catering Awards gebleven?

Oscars

Jarenlang had ik, met mijn collega’s van (toen nog) Catering Magazine, met onzettend veel plezier deze ‘Oscaruitreiking voor de cateringbranche’ georganiseerd; met als hoogtepunt het jaarlijkse feest, ergens in den lande, waar de begeerde beeldjes werden verdeeld. Wat ik zo mooi vond aan die avonden was de ongekende passie en  trots. Bij de winnaars, uiteraard, maar ook bij de andere genomineerden die op het podium stonden, hun collega’s en zelfs hun ex-collega’s. Mensen waren er trots op om ooit met de winnaar van een Misset Catering Award te hebben samengewerkt. Fantastisch toch? En jaren later zag ik dan de bronzen trofee dan nog steeds staan glimmen in de hal bij de winnaar. Sterker nog, ik zag bij de net-niet winnaars ook nog de oorkondes van hun nominatie prominent aan de muur hangen.

Dat was echt iets, die Catering Oscars. Serieuze erkenning voor goed ondernemerschap, management en gastheerschap in de catering. Waarom ze een paar jaar zijn weggeweest, doet er wat mij betreft niet meer toe. Ze zijn terug, vanaf nu! U kunt uzelf opgeven, maar ook een collega, een zakenpartner, of gewoon iemand die u kent als absolute cateringtopper. Op pagina ….. leest u er meer over, en op de website missetcatering.nl hebben we zelfs een compleet dossier staan met alle ins en outs van deze nieuwe, maar toch zo vertrouwde wedstrijd. En natuurlijk is er ook weer een grandioos feest aan deze uitreiking gekoppeld. 13 november staat nu al met koeienletters in mijn agenda. Met een beetje zelfvertrouwen zet u hem er ook alvast met potlood in…

Reageer op dit artikel