fotoreportage

Lee Towers steunt cateraars

Catering

Lee Towers moest als gevolg van een operatie ondersteund worden toen hij het podium betrad, maar eenmaal gezeten op de kruk was de zanger weer helemaal zichzelf. Tijdens het Galadiner In Beweging in het Hulstkampgebouw te Rotterdam sprak de artiest in een zaal vol met cateraars en hun relaties zijn waardering uit voor eenieder die zich bezighoudt met catering. En natuurlijk zong hij ‘You never walk alone’. Het diner werd georganiseerd door Veneca en Stichting Sport & Zaken. Duidelijk werd dat gezond eten en beweging kunnen leiden tot grote besparingen in het bedrijfsleven. Er werd zelfs gesproken over een voordeel van 2,7 miljard per jaar. De winst zit hem in een vitalere samenleving. Dat betekent minder ziektekosten, minder verzuim en betere prestaties op de werkvloer.

Lee Towers steunt cateraars
Reageer op dit artikel