nieuws

Roomservice in Deventer ziekenhuis

Catering

De patiënt voelt zich gast in het ziekenhuis. Zoveel wordt wel duidelijk uit de reportage van RTV Oost over de roomservice faciliteiten in het Deventer Ziekenhuis.

Roomservice in Deventer ziekenhuis

Het is een nieuwe service voor patiënten. Op ongeveer elke tien patiënten wordt een persoonlijk assistent ingezet. Deze assistent voorziet patiënten van eten en drinken, houdt de kamers schoon en haalt boodschappen. Het ziekenhuis heeft schoonmakers en voedingsassistenten omgeschoold tot roomservicemedewerker.

Met ingang van 1 maart 2008 verzorgt Sodexho Healthcare de restauratieve activiteiten ten behoeve van het personeel, de patiënten en de bezoekers van het Deventer Ziekenhuis. Na de verhuizing naar het nieuwe onderkomen medio 2008, beschikt het ziekenhuis over moderne en gastvrije restauratieve voorzieningen.

Klik hier voor de video reportage van RTV Oost/ANP over de roomservice faciliteiten.

Reageer op dit artikel