nieuws

SAB biedt toekomstlunch op duurzaamheidsdag

Catering

Bedrijfscateraar SAB biedt op 11 november in al haar 280 restaurants een lunch van de toekomst aan. 11 november is de ‘Dag van de Duurzaamheid’, die SAB aangrijpt om aandacht te vragen voor duurzame catering.

SAB biedt toekomstlunch op duurzaamheidsdag

De lunch van de toekomst is speciaal samengesteld met biologische en vegetarische producten. Op het menu staat tomatensoep, een vegetarische toast met mozzarella, tomaat en pesto en een sandwich ‘nieuwe paling’.

De ‘nieuwe paling’ is bij SAB op 11 november een makreel salade, omdat de paling ernstig bedreigd wordt en met 90 procent is afgenomen.

Volgens directeur Hans van Heel zit maatschappelijk ondernemen ‘bij SAB in de genen’. ‘SAB kiest voor duurzaam ondernemerschap met als uitgangspunt: ‘elke positieve stap is er één’, en ‘minder slecht is niet goed genoeg.’ Bijdragen aan een gezonde, veilige leef- en werkomgeving kun je niet alleen. Dit doe je samen met je medewerkers, opdrachtgevers, partners en leveranciers.’

In de komende editie van Misset Catering een interview met Hans van Heel.

Reageer op dit artikel