nieuws

Avenance en Gosse Visser echt uit elkaar

Catering

Het vertrek van de voormalig algemeen directeur van Avenance, Gosse Visser, is definitief. Visser werd door moederbedrijf Elior in 2006 de wacht aangezegd. Onlangs is een regeling getroffen.

Avenance en Gosse Visser echt uit elkaar

Waarom Visser september vorig jaar door het Franse moederbedrijf op een zijspoor werd gezet is nog onduidelijk. Visser heeft vooral vraagtekens. Diens opvolger, Paul Wortelboer, onthoudt zich van commentaar. Visser treedt officieel 1 juli a.s. uit dienst, verdere mededelingen over de regeling worden door beide partijen niet gedaan.

Ook directeur Van Zomeren weg

Bij Avenance is ook Frank van Zomeren weg, divisiedirecteur schoolcatering. Wortelboer: ‘We zullen Frank als mens, zijn ondernemerschap én zijn managerial capaciteiten missen.’ Van Zomeren’s opvolger is Serge Zeelenberg, ook divisiedirecteur. ‘Vanwege een herschikking van een paar opdrachtgevers gaan we met twee in plaats van drie divisiedirecteuren verder. Dat vinden we verantwoord en het geeft de grootste zekerheid op continuïteit’, aldus Wortelboer.

Reageer op dit artikel