nieuws

Avenance twee jaar verder met Leontien van Moorsel

Catering

Avenance Nederland heeft haar samenwerking met Leontien van Moorsel met twee jaar verlengd. In de
vernieuwde samenwerkingsovereenkomst is de organisatie van de Avenance Business Ride vastgelegd.

Avenance twee jaar verder met Leontien van Moorsel

Avenance ontvangt zondag 13 juli in Rotterdam en op 21 september in Den Bosch vele sportieve bedrijventeams in haar Business tent om kennis te maken met de cateraar. De eerste editie van dit jaar in Zwolle, onderdeel van Leontien’s Ladies Ride, was een groot succes.

Voor Leontien van Moorsel was de keuze om haar samenwerking met Avenance te verlengen een eenvoudige: ‘Voeding is voor mij heel belangrijk en daarin maak ik altijd bewuste keuzes van wat ik eet. Het geeft mij de juiste balans in mijn leven. Ik zie deze uitgangspunten terug in de producten en diensten van cateraar Avenance.’

Avenance ziet ook ‘een grote overeenkomst tussen de eigen doelen waar Leontien voor staat en is zeer verheugd de samenwerking met nog eens twee jaar te verlengen’, aldus Paul Wortelboer, Algemeen Directeur Avenance Nederland. De organisatie van de Avenance Business Ride komt direct voort uit de samenwerking tussen beide partijen.

Wortelboer: ‘Wij besteden op onze locaties veel aandacht aan gezonde voeding en stimuleren onze gasten om voldoende te bewegen. Door de organisatie van de Avenance Business Ride en van spinning clinics met Leontien op locatie, hopen wij de drempel te verlagen om goede voornemens om meer te bewegen ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.’

Reageer op dit artikel