nieuws

Cateraars tellen af voor Olympische Spelen

Catering

Aramark telt af voor de Olympische Spelen. De wereldwijde cateraar kent in Peking een recordproject. De aantallen in personeel en te verzorgen maaltijden zijn duizelingwekkend. Albron, Nederlands cateringtrots op de Spelen, heeft het personeel in gloednieuwe kleding op het vliegtuig gezet. (inclusief video)

Cateraars tellen af voor Olympische Spelen

Aramark verzorgt op de Olympische Spelen dagelijks circa 65.000 gasten. Daarvoor worden 7000 Aramark-medewerkers van over de hele wereld ingevlogen. Nog eens zo’n zelfde aantal Chinese studenten zullen de van origine Amerikaanse cateraar ondersteunen. Dagelijks worden 100.000 gerechten geserveerd in de Aramark-restaurants en de mediacomplexen in het Olympische dorp. Recordcijfers.

Albron zal met het megaproject in het Holland Heineken House ook record gaan breken. Van 7 tot en met 24 augustus zullen zo’n 100.000 bezoekers, waaronder sporters , toeschouwers, sponsoren en officials genieten van eten en drinken in een van de zeven (!) restaurants. Er staan 20 Albron-koks achter de fornuizen en verder zijn er 400 crewleden. Die zijn inmiddels, met gloednieuwe kleding, op het vliegtuig naar China gezet.

Klik hier voor het filmpje over de kleding van de cateringmedewerkers in het Holland Heineken House.

Reageer op dit artikel