nieuws

‘Compass is op overnamepad

Catering

Die uitspraak is van de nieuwe algemeen directeur van Compass Group Nederland, Paul Tijs. Hij zegt dit in een interview met Misset Catering. Ook geeft Tijs aan dat hij van de Britse hoofddirectie een zeer ambitieuze opdracht heeft gekregen.

‘Compass is op overnamepad

Bij zijn aanstelling heeft Tijs vanuit Engeland te horen gekregen dat ‘de omzet binnen vijf jaar dient te verdubbelen’. Tijs: ‘Het staat ons vrij om te kiezen uit autonome groei, groei door acquisities of een combinatie daarvan. Kijkend naar de opdracht, verdubbeling van de omzet, kan dat niet met alleen autonome groei. Dus we zullen het pad van acquisitie op gaan.’

Volgens de kersverse algemeen directeur is Compass al op overnamepad. Het volledige interview met Tijs staat in de nieuwe editie van Misset Catering die vrijdag 20 november verschijnt.

Meer nieuws over Compass:

Reageer op dit artikel