nieuws

FanoFineFood sluit vestiging in Oldenzaal

Catering

FanoFideFood, onderdeel van voedingsmiddelenconcern Koninklijke Smilde, heeft besloten om de productie van kant-en-klaar maaltijden in Oldenzaal te stoppen. De vestiging gaat eind maart 2009 dicht.

FanoFineFood sluit vestiging in Oldenzaal

Het voorgenomen besluit tot beëindiging van de productie is aan de 43 medewerkers, de ondernemingsraad en de vakbonden medegedeeld.

De directie van FanoFineFood laat weten de intentie te hebben om in overleg met vakbonden en de OR voor de medewerkers vervangend werk te vinden in andere locaties binnen de Royal Smilde Food Group, of een passende oplossing gericht op werk elders te zoeken.

De sluiting van de vestiging in Oldenzaal waar kant-en-klaar maaltijden worden gemaakt, is het gevolg van het besluit om meer te concentreren op de productie van salades, quiches en sauzen.

FanoFineFood met het hoofdkantoor in Oosterwolde is onderdeel van de Royal Smilde Food Group en gespecialiseerd in de productie van kant-en-klare koelverse producten voor de retail- en foodservicemarkt. De vestigingen in Oosterwolde, Emmen en Oldenzaal produceren kant-en-klare salades, maaltijden, quiches en sauzen. Er werken circa 300 medewerkers.

Reageer op dit artikel