nieuws

Genomineerden Partycateraar van het Jaar bekend

Catering

De vernieuwde opzet van de Misset Catering Awards categorie Partycatering heeft zijn vruchten afgeworpen. In samenwerking met zusterblad FZ zijn eventbureaus gevraagd om hun favoriete cateraars op te geven. Dat leidde tot een fraaie lijst waarvan er tien genomineerd zijn.

Genomineerden Partycateraar van het Jaar bekend

Het vakblad voor de evenementenbranche FZ (Feestelijk Zakendoen) en Misset Catering hebben de handen voor de Misset Catering Awards 2008/2009 in elkaar geslagen. Tal van toonaangevende eventbureaus werden naar hun favoriete partycateraars gevraagd.

Daar kwam een waslijst uit rollen. De bureaus gaven ook cijfers en motivaties. De tien cateraars die het meest werden genoemd zijn nu genomineerd. Dit zijn (in alfabetische volgorde):

-Arjan van Dijk Groep

-Cuisine on tour/SGS Catering Services

-Foodlab

-Grand Catering

-La Vie Catering

-Maître Frédéric

-Oseven happening and food

-Select Catering

-Van der Linde Party Productions

-Verhaaf Party Catering

Een onafhankelijke jury bepaalt tijdens de komende ronde wie van de bovenstaande tien de drie finalisten worden. Tijdens de feestelijke uitreiking van de ‘Oscars voor de cateringdustrie’ op 29 oktober in de Kookerij in Noordwijkerhout wordt de winnaar bekend gemaakt. Die volgt Hutten Exclusieve Catering op als Partycateraar van het Jaar.

Reageer op dit artikel