nieuws

HBO-studenten laten kantine vaak links liggen

Catering

Binnen het HBO maken studenten maar beperkt gebruik van cateringvoorzieningen. Zij beoordelen de prijsstelling als negatief en de medewerkers als positief. Enkele conclusies uit een exclusief onderzoek voor Misset Catering.

HBO-studenten laten kantine vaak links liggen

Dat werd uitgevoerd door bureau Sense FM. Het geldt als deel II in een totaalonderzoek naar onderwijscatering. Eerder al bracht Misset Catering de resultaten uit deel I, catering op Universiteiten. Het tweede onderzoek is gehouden onder HBO’s. Daaruit blijkt dus dat studenten niet vaak gebruik maken van het aanbod van eten en drinken in de kantine.

Sense FM noteerde verder dat cateraars in toenemende mate voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers, maar dat de tevredenheid onder studenten afneemt. En dat zowel de opdrachtgever (lees: de onderwijsinstelling) als de student meer ondernemerschap verlangt van de cateraar.

In de nieuwe Misset Catering (verschijnt vrijdag 24 september) wordt het onderzoek uitgebreid belicht.

Meer schoolcatering:

Reageer op dit artikel