nieuws

Jeroen Bosch Ziekenhuis verbindt zich aan Sodexo

Catering

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Sodexo hebben een zevenjarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De handtekeningen werden maandag 7 februari gezet door Peter de Kubber (Raad van Bestuur Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Hans Rijnierse (CEO Sodexo Benelux).

Jeroen Bosch Ziekenhuis verbindt zich aan Sodexo

Sodexo Health Care zal met ingang van 1 mei 2011 de diverse horeca- en retailactiviteiten ten behoeve van de patiënten, de bezoekers, de huurders en het personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis verzorgen. Sodexo gaat in het Jeroen Bosch Ziekenhuis haar gastvrijheidsconcept Moment’to implementeren.

Moment’to wordt toegepast in het ruime grand café waar gezonde gerechten, à la minuut bereid, verkrijgbaar zijn. In de coffeecorner Aspretto op het boulevardterras, mét uitzicht over de stad, kunnen bezoekers terecht voor een espresso of cappuccino. Sodexo exploiteert ook de cadeau- en take-away shop op de boulevard.

Reageer op dit artikel