nieuws

Leo beloont medewerkers met geluksarmband

Catering

Contractcateraar Leo op het Werk beloont zijn medewerkers vier keer per jaar met een goedgevulde boodschappentas. Dit keer krijgen de medewerkers een doe-het-zelf pakket. Dit pakket bevat diverse feestelijke producten om zowel de medewerkers als de lunchgast te trakteren en de sfeer aan tafel ‘nog gezelliger’ te maken.

Leo beloont medewerkers met geluksarmband

In het kader van de campagne tegen borstkanker is Pink Ribbon in het zonnetje gezet. Alle medewerkers van Leo krijgen een ‘geluksarmband’, die gedeeltelijk bijdraagt aan het onderzoeksfonds voor borstkanker.

Directeur Peter van Ee: ‘Wij hebben geen Nationale Dag voor de Cateringmedewerker nodig. We zijn trots op ons team en niet alleen op de derde donderdag van november.’

De nationale dag wordt sinds 2004 door Veneca georganiseerd. Dit jaar gebeurt dat in afgeslankte vorm om er vanaf 2012 De Week van de Cateringmedewerker van te maken.