nieuws

Librije catert modeshow Mart Visser

Catering

De catering tijdens de Haute Couture Fashion Gala 2008 van de bekende couturier Mart Visser wordt verzorgd door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle. Het modegala vindt vrijdag 26 september plaats in Zwolle.

Librije catert modeshow Mart Visser

Plaats van handeling is de Zwolse IJsselhallen. Daar wordt voor modeliefhebbers een grote modeshow gehouden. De aankleding en catering zijn in handen van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle.

‘Ook in het oosten en noorden zijn menen gek op mooie kleding. Maar vaak speelt dit soort dingen zich uitsluitend en alleen in het westen af’, verklaart Aline Hofstede van organisatiebureau Plan Effect in De Stentor de locatiekeuzen.

Couturier Mart Visser vertelt tijdens de perspresentatie in Librije’s Hotel over zijn plannen. ‘We hebben een catwalk van 22 meter. En we rekenen op zeker duizend bezoekers’, aldus Visser in de regionale krant.

Reageer op dit artikel