nieuws

Omzetgroeier Thuisbezorgd.nl op overnamepad

Catering

Thuisbezorgd.nl neemt de eerste pizzabestelsite van Nederland, www.pizzaonline.nl, over van Boeve Automatisering. De overname volgt op de bekendmaking van Thuisbezorgd.nl dat het in 2008 met een omzet van 30 miljoen euro een recordomzet heeft geboekt.

Omzetgroeier Thuisbezorgd.nl op overnamepad

De overname van Pizzaonline.nl is volgens directeur Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl vooral van nostalgische waarde. Wat Thuisbezorgd.nl met Pizzaonline gaat doen, is nog onduidelijk.

‘Toen wij begonnen in 2000 waren Pizzaweb en Pizzaonline de enige website waar online eten kon worden besteld. Dit waren onze eerste concurrenten en toen een belangrijk voorbeeld voor Thuisbezorgd.nl’, aldus Groen, die verder aangeeft dat Thuisbezorgd.nl eerder al Pizzaweb overnam.

Recordomzet

Eerder deze week maakte Thuisbezorgd.nl bekend dat het in 2008 een recordomzet van 30 miljoen euro heeft geboekt. Dat is een omzetstijging van 60 procent.

Groen stelt verder dat het logisch is dat de economische crisis Thuisbezorgd.nl niet beïnvloedt. ‘Het is natuurlijk zo dat mensen minder snel een pizzaatje bestellen. Deze groep mensen wordt echter vervangen door de mensen die vroeger uit eten gingen, maar dat nu te duur vinden’.

Reageer op dit artikel