nieuws

Oseven huiscateraar in ‘Van Nelle

Catering

Cateraar Oseven heeft een overeenkomst bereikt met evenementenlocatie Van Nelle Ontwerpfabriek Exploitatie bv (VNOe). De deal kwam rond na een uitgebreide aanbestedingsprocedure.

Oseven huiscateraar in ‘Van Nelle

Vincent de Ridder, manager VNOe, noemt het aangaan van de overeenkomst een logische stap. ‘Van Nelle is hard gegroeid. Vandaar ook de keuze voor een bedrijf met voldoende schaalgrootte en een solide basis. Oseven, het voormalige Martinair Partyservice, is onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep’, aldus De Ridder.

De Ridder vervolgt: ‘Oseven is, net als VNOe, een nieuw, jong en fris bedrijf met een heldere blik op de toekomst. Het klikte dan ook snel met ons team, dat volledig inspraak had in de keuze voor de nieuwe cateraar’.

Reageer op dit artikel