nieuws

Pizzaconcept in zorg struikelt binnen een jaar

Catering

Het nieuwe pizzaconcept in woonzorgcomplex ’t Dijkhuis in het Overijsselse Borne is voorbij. De stekker is uit het belevingconcept getrokken. Het hoofd voeding zit ziek thuis en betrokkenen spreken van conservatisme bij het bestuur.

Pizzaconcept in zorg struikelt binnen een jaar

Het is overduidelijk dat het rommelt in Borne. In ’t Dijkhuis werd vorig jaar een pizzaconcept gelanceerd waarbij de hele dag konden eten en drinken op het Italiaans aandoende dorpsplein met winkeltjes en terrasjes.

Kort na het lancering van het pizzaconcept werd ’t Dijkhuis bestuurlijk toegevoegd aan Trivium zorggroep Twente. De raad van bestuur van de nieuwe organisatie Trivium kwam tot oordeel dat het pizzaconcept te duur zou zijn en trok de stekker eruit.

Het hoofd voeding zit inmiddels al maanden ‘ziek’ thuis, meldt Grootkeuken in haar nieuwsbrief. Volgens betrokkenen hanteert het bestuur bestuurlijk conservatisme en zou het niet nodig zijn het Italiaanse concept te sluiten.

Reageer op dit artikel