nieuws

Sonja Bakker ook in bedrijfsrestaurant

Catering

Sonja Bakker is vooral bekend van haar boeken over afslanken. Wat begon als boek, is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een multidisciplinair gezondheidsconcept. Sinds kort is Sonja Bakker zelfs te vinden in de bedrijfskantine.

Sonja Bakker ook in bedrijfsrestaurant

Hiervoor zette Bakker, die intussen liever van lifestyle dan van dieet spreekt, ‘Sonja in Bedrijf’ op. Haar bedrijfscateringtak biedt programma’s op maat voor bedrijven. Ze biedt richtlijnen over gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant en recepten voor salades en broodjes die aan haar voorschriften voldoen.

Inmiddels is ze met zes bedrijven in zee, meldt het Algemeen Dagblad. Dit jaar wil Bakker dat aantal uitbreiden tot maximaal 35. Bakker is geen onbekende in de bedrijfscatering. Nog voor haar grote doorbraak had Avenance Nederland een contract met haar.

Reageer op dit artikel