nieuws

NAC verkoopt horecatak aan NHG

Catering

Voetbalclub NAC heeft de horecatak voor tien jaar verkocht aan horecaorganisatie NHG uit Valkenswaard. Dat meldt BN De Stem.

NAC verkoopt horecatak aan NHG

Dit bedrijf neemt de verlies lijdende catering en exploitatie over van de Bredase club. Eerder liet directeur Stefaan Eskes zich ontvallen dat verkoop de club zes ton zou opleveren. Ook vloeit een deel van de horecaomzet naar de clubkas.

De besprekingen over de verkoop van de horeca lopen al een half jaar. Van twee kandidaten met wie NAC in de laatste weken nog in gesprek was is uiteindelijk NHG het geworden.

Het in Valkenswaard gevestigde bedrijf is een onderneming van Ebert Dollevoet, eigenaar van Top Events Food & Beverage Group. Dollevoet houdt zich bezig met stadioncatering, buitenfestivals en dancefeesten in een aantal Europese landen. De club verwacht dat met de overdracht ‘het avondje NAC is gewaarborgd’,

De verkoop van NAC Horeca bv past in het beleid van directeur Eskes om de activiteiten te focussen op voetbal. De gegarandeerde inkomsten worden zeker verwelkomd bij de club. Eskes liet eerder al weten niet tevreden met de schamele opbrengsten uit de horeca.

Reageer op dit artikel