UWV in zee met Facilicom

UWV in zee met Facilicom

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft de facilitaire diensten, inclusief de catering, voor alle locaties in de noordelijke helft van Nederland uitbesteed aan Facilicom Services Group.

Het contract tussen beide partijen treedt per 1 januari in werking voor minimaal drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Facilicom neemt de catering, schoonmaak, glasbewassing, sanitairvoorziening, groenvoorziening, ongediertebestrijding en een deel van het facility management op zich.

Doorslaggevend in de keuze voor Facilicom was de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gebaseerd op ‘operational excellence’ en de integrale aanpak van de dienstverlening tussen de Facilicom-bedrijven, aldus meldt Facilicom.

Door integrale uitvoering van de dienstverlening realiseert Facilicom namelijk een aantoonbaar operationeel en financieel synergievoordeel voor UWV, aldus de dienstverlener. ‘Dit zogenaamde Multiservices concept is een belangrijke pijler onder de dienstverlening van Facilicom. De speerpunten binnen dit contract zijn hostmanship, klantgerichtheid en duurzame inzetbaarheid van personeel waarmee we een hoge mate van social return bereiken.’